воскресенье, 4 февраля 2018 г.

Поліпропілен

Стійкий до агресивних середовищ полімер.
Цей матеріал використовується при виготовленні пластмасових виробів. таких як меблі, труби. Іноді, поліпропілен можна зустріти навіть в кузовах і салонах автомобілів. Поліетилен. Кожен чув про поліетилені, і у кожного завжди знайдеться пара предметів під рукою, виготовлених з цього матеріалу. Ця речовина володіє високою міцністю, стійкістю до перепадів температур (витримує до 70 градусів за Цельсієм), не має неприємних запахів.
При взаємодії з різними хімічними сполуками, поліетилен, в більшості випадків, не змінює своїх початкових властивостей. З поліетилену виготовляються іграшки, різні упаковки, плівки, і інші продукти, що використовуються людством в повсякденному житті.
Короткий опис статті: пластмаси Пластмаса в нашому житті Пластмаса в нашому житті

1 комментарий:

  1. If you're trying to lose fat then you absolutely need to try this brand new personalized keto plan.

    To produce this service, certified nutritionists, personal trainers, and top chefs joined together to provide keto meal plans that are efficient, decent, money-efficient, and fun.

    Since their grand opening in January 2019, thousands of clients have already completely transformed their body and well-being with the benefits a good keto plan can offer.

    Speaking of benefits: in this link, you'll discover eight scientifically-certified ones provided by the keto plan.

    ОтветитьУдалить